Sport

[FOTO] ŠKOLSKI BOŽIĆNI TURNIR Ekipe Petka i Ombla pobjednici prvog i drugog dana!

kk dbk

Košarkaški klub Dubrovnik ovaj vikend organizirao je Božićni turnir za školarce. Dva terena u župskoj dvorani ponudila su zanimljive utakmice šest školskih klubova: Ombla (Mokošica), Petka (Lapad), Monta (Montovjerna), Brenum (Župa dubrovačka), Gundulić (Gruž), Gruda (Konavle).

U Osnovnoj školi Župa dubrovačka prvi dan natjecali su se učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Pobjednik turnira prvog dana je lapadska Petka, trenera Antonija Malekinušića, koja je u finalu pobijedila ekipu Montovjerne trenera Željka Vreće rezultatom 21:18. Treće mjesto pripalo je Gundulićima uz trenera Pero Jejina, koji su pobijedili župski Brenum s trenerom Marom Lučiem s 25:15. Peta je Ombla, koju je vodio Ante Radulović, a šesta je Gruda, trenera Luke Šapra.

Drugi dan turnira na rasporedu su bili peti i šesti razredi. Ombla Mokošica je pobjednik drugog dana Božićnog turnira, dok je drugo mjesto zauzela ekipa Monta. Treće mjesto osvojila je lapadska Petka, pobjedom u borbi za broncu protiv župskog Brenuma. Peto mjesto ide Gundulićima, a šesto ekipi Vidra. Sedmo mjesto osvojila je kombinirana ekipa Cavtat/Gruda.

Najmlađe su oba dana s tribina bodrili roditelji, prijatelji, ali i stariji košarkaši. Dio atmosfere turnira pogledajte u fotogaleriji!

 

 

 

 

Foto KK Dubrovnik

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist