Grad

[FOTO] Obnovljeno je dječje igralište na Batali

igraliste batala6
default

U sklopu programa redovitog i investicijskog održavanja dječjih i sportskih igrališta te prostora za rekreaciju obnovljeno je dječje igralište na Batali.
Kako ističu iz Grada Dubrovnika, preostalo je još zamijeniti manji dio dotrajalih letvica na zaštitnoj ogradi. Naime, sve letvice su skinute s ograde, opiturane i vraćene na svoje mjesto, osim manjeg broja letvica koje su propale te se izrađuju nove koje će se postaviti početkom idućeg tjedna. Do tada su dijelovi ograde bez letvica propisno označeni.
U sklopu radova postavljen je i potpuno novi tobogan dok je manji tobogan prebojan. Mala kućica za igru očišćena je i prebojana, a na dječjoj ljuljački zamijenjen je su dotrajali i zahrđali lanac. Površina ispod ljuljački nasuta je kamenom tucanikom. Djelatnici Vrtlara uredili su zelenilo oko ograde, a u čišćenju podloge igrališta sudjelovala je i Čistoća Dubrovnik.
Radove na obnovi igrališta izvodi Tehnogradnja – ugovorni izvođač na poslovima održavanja dječjih i sportskih igrališta.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Tko je u ponedjeljak i utorak bez struje?

Dulist

Franković povodom Godine UNESCO-ve svjetske baštine poručuje: “Zaštita kulturnog naslijeđa nije samo obveza prema prošlosti, ona je i zavjet budućnosti”

Dulist

UTRKA S POGLEDOM Dubrovnik Spartan Trail spojio sport, prirodu i kulturu

Dulist