DuList IN

FOTO Niki Belucci ponovno osvojila Revelin!

niki belucci

Na pozornicu Culture Cluba Revelina sinoć se popela publici već poznata popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci, koja je uvijek rado viđena gošća u Dubrovniku.

Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu!

Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja na Niki Belucci pridružili su se i atraktivne Dreamgirls sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Tko je sve bio pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

NOVI TJEDNI PROGRAM Noć Rijeke dubrovačke uz Giuliana!

Dulist

NEDJELJNA ŠPICA Stradun je pun, ispijaju se kave, traži se hlad

Dulist

NAKON VJENČANJA U DUBROVNIKU Liam i Nicole Stewart čekaju drugo dijete

Dulist