Grad

FOTO/ ‘MODERNE OGLASNE PLOČE’ Ovako se Željko Raguž ‘okrenuo Zapadu’!?

raguz plakat3

Okrećemo se Zapadu. Tamo ovakve plakate nigdje nećete naći, a na Istoku ih možete naći na svakom koraku. Želimo ih zamijeniti modernim oglasnim pločama. Jer dosad je bilo ‘nek lijepi tko god hoće što god hoće’. Samo zalijepi, a hoće li to itko sankcionirati? Vjerojatno neće – govorio je ne tako davno zamjenik gradonačelnika Željko Raguž.

Tada je prozivao one koji lijepe jumbo plakate kako ih volja, govoreći kako je prije svega riječ o estetskom pitanju. Rezolutan je bio Raguž, zaključivši kako ih sve treba poskidati, jer – ‘okrećemo se Zapadu’.

Sjetio se toga i naš čitatelj koji nam je poslao zanimljive fotografije plakata s najavom jednog događaja koji organizira DUSTRA, stranka kojoj je Raguž na čelu. Plakat zalijepljen selotejpom na kontejner za odjeću i obuću na jednom odlagalištu smeća.

Je li i ovo slučaj, kako je rekao Raguž, ‘nek lijepi tko god hoće što god hoće’, i to u režiji njegove stranke? Izgleda li možda ovako plakatiranje na Zapadu, na što se poziva zamjenik gradonačelnika? Je li to ta ‘moderna oglasna ploča’?

I, naravno, najviše nas zanima, hoće li u konačnici na adresu DUSTRA-e (navedena na plakatu) stići kazna zbog ovog nepropisnog čina?

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist