Sport

FOTO/ KONAVLE 100 KM Najbrži Dušan Rajović

biciklijada 10

Dušan Rajović, član BK Metalca iz Kraljeva, pobjednik je petog izdanja Rekreativne biciklističke utrke ‘Konavle 100 kilometara’, koja se u nedjelju u organizaciji Biciklističkog kluba Konavle održala na cestovnoj ruti kroz Konavosko polje.

Utrku u kategoriji ‘Sport’, dugu 120 kilometara (četiri kruga sa startom na Grudi, magistralom preko Čilipa i Zvekovice pa cestom kroz Konavosko polje te ciljem opet na Grudi), 18-godišnji Rajović je završio za 2 sata, 19 minuta i 50 sekundi.

Drugo mjesto pripalo je 24-godišnjem Muju Kurtoviću, članu BK Bihać, dok je treće mjesto zauzeo hrvatski biciklist, 36-godišnji Tomislav Mijatović, član BK Marjan. Među trinaest natjecatelja našli su se i članovi BK Konavle. Zoran Ćosić zauzeo je 6. mjesto, Goran Bošković 8., Ivo Dadić 9., a Aleksandar Čoh nije završio utrku.

Unatoč kiši i šiloku utrka je uspješno održana i u druge dvije kategorije. U kategoriji ‘Classic’ (2x60km) slavio je Pavle Pejić (BK Džada), dok su Konavljani Adrian Bokarica i Dario Čondić zauzeli 6. odnosno 12. mjesto. Župka Made Žeravica u ženskoj je konkurenciji bila treća. U kategoriji rekreativaca (MTB bicikli krug 30 km) najbolji je bio Dalibor Talajić.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca