Sport

FOTO Joković i Obradović u najboljoj sedmorki, Sukno vaterpolist godine

noc hrvatskog vaterpola11

U Noći hrvatskog vaterpola, koja se u organizaciji Hrvatskog vaterpolskog saveza održala u zadarskom hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, tradicionalno je izabrana najbolja hrvatska vaterpolska sedmorka prema izboru Večernjeg lista.

Za 2015. godinu u njoj su: Damir Burić, Maro Joković, Luka Lončar, Petar Muslim, Paulo Obradović, Josip Pavić te Sandro Sukno, koji je proglašen najboljim hrvatskim vaterpolistom za ovu godinu.

Posebnu godišnju nagradu Hrvatskog vaterpolskog saveza – Trofej HVS-a, ove je godine dobio bivši igrač, reprezentativac te istaknuti vaterpolski djelatnik Boško Lozica. Uzvanicima su se tijekom večere obratili predsjednik HVS-a Predrag Sloboda te dopredsjednik Perica Bukić.

– Drago mi je da smo našu tradicionalnu noć vaterpola ove godine organizirali uz humanitarnu notu i da time pomažemo udruzi koja se bavi djecom sa downovim sindromom. Ovo je bila prilika čestitati svima na uspjesima u protekloj sezoni, posebno našoj reprezentaciji na srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu, ali i naravno najava Europskog prvenstva koje se već u siječnju odigrava u Beogradu. Kruna cijelog četverogodišnjeg ciklusa očekuje nas u kolovozu 2016. na Olimpijskim igrama u Riju – izjavio je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca