Grad

FOTO Hotel Kompas otvara se krajem kolovoza, evo kako će izgledati!

alh kompas hotel

Krajem kolovoza Hotel Kompas tvrtke Adriatic Luxury Hotels u Dubrovniku otvorit će svoja vrata kao novoobnovljeni hotel s četiri zvjezdice.

Investicija vrijedna 103,9 milijuna kuna uključuje temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.

Radovi na rekonstrukciji Hotela Kompas odvijaju planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, krajem kolovoza otvoriti s potpuno novim izgledom.

Novi hotel imat će 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

Novost u gastronomskoj ponudi hotela koji će uz glavni restoran i preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji će biti smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg će se pružati prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.

Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji će nuditi široku paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.

Tekst i foto: ALH

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist