Novi ‘Gypsy Table’ održao se u petak navečer na Copacabani i to na temu – ‘Okus Kariba’.
Na ovoj je zanimljivoj manifestaciji, uz Richarda Gruicu, osnivača i voditelja te jednog od glavnih kuhara Gypsy Tablea, koji je rođen na Jamajci i čija je specijalnost upravo karipska/fusion kuhinja, svoju viziju karipskih okusa na gypsy stol stavila i Cindy Hutson iz Miamija, jedna od ponajboljih svjetskih chefova karipske kuhinje. Hutson je vlasnica nekolicine restorana (nerijetko proglašavanih najboljima) i autorica nagrađivanih koncepata u Americi, a o njoj su hvalospjeve pisali ugledni svjetski časopisi kao što su The New York Times, London Times, Esquire, Condé Nast Traveler i Chef magazine.
Njima se pridružio i Joel Serra, jedan od najznačajnijih influencera na svjetskoj gastro-sceni, osnivač projekta Papa Serra Culinary Adventures u sklopu kojih godinama kreira originalna gastro-iskustva po Barceloni, ali i diljem svijeta; otvara razne klubove za večeranje, surađuje na spektakularnim pop-up dining turama i vodi uzbudljive gurmanske avanture. Uz njih, kuhao je već dobro poznati dvojac Damir Šarić i Lucija Tomašić, a kako je bilo, provjerite u našoj fotogaleriji!