Donatorska Gala večera povodom vinske manifestacije FestiWine održana je u četvrtak navečer u hotelu Dubrovnik Palace.
U okviru ovog rasprodanog vinskog gourmet spektakla, Dubrovčani i gosti uživali su u vinskim perjanicama vinogorja Komarna. Svojim vrhunskim vinima predstavili su se vinarije: Rizman, Saints Hills, Terra Madre i Volarević, uz pomno kreirane delicije u režiji uglednog chefa restorana Draga di Lovrana, Zdravka Tomšića i chefa domaćina iz Jadranskih luksuznih hotela, Petra Obada. Chefovima Tomšiću i Obadu asistirale su mlade kulinarske nade, Vinko Cvitanović i Luka Matić, talenti- osvajači prošlogodišnje stipendije “Dubrovnik FestiWine Challenge”
– Cjelokupni prihod namijenjen daljnjoj izobrazbi i edukaciji mladih talenata u gastronomiji i somelijerstvu Dubrovačko-neretvanske županije – poručuju organizatori.