Sport

[FOTO] DJEČJI ATLETSKI MITING Četiri medalje za Atletski klub Dubrovnik

Atletski klub u Mostaru

Atletski klub Dubrovnik nastupio je na 4. Dječjem atletskom mitingu u Mostaru i ostvario odlične rezultate. Uspješan. Mladi atletičari se vraćaju s četiri medalje, od kojih su dvije zlatne i srebrne te dvije brončane.

Zlatnu medalju osvojio je Božo Čanić u kategoriji limači 2013 godište u disciplini 200m sa rezultatom 30.60s, također je nastupio u bacanju vortex i rezultatom od 31.30s zauzeo peto mjesto.

Srebrnu medalju osvojio je Antun Zlošilo u kategoriji mlađi kadeti u disciplini 300m sa rezultatom od 46.93s, također je nastupio i u disciplini 60m s rezultatom od 9.01s osvojio peto mjesto.

Brončane medalje osvojile su:

Anđela Burić u kategoriji limačice 2013.  u disciplini bacanja vortex rezultatom od 27.52s također je nastupila i u disciplini 200m s rezultatom od 32.40s osvojila šesto mjesto.
Inge Perić u kategoriji limačice 2014. u disciplini skok u dalj iz zone sa rezultatom od 3.52m također je nastupila u disciplini 200m s rezultatom od 34.87s osvojila deveto mjesto. Ostali atletičari koji su ostvarili zapažene rezultate su: Matej Matić, Nea Ničetić i Lea Carpuso.

Nastupilo je preko 500 atletičara iz 19 atletskih klubova BiH, Srbije i Hrvatske.

Foto: Atletski klub Dubrovnik/Facebook

 

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist