Zanimljivosti

FOTO: Agroturizam Konavle predstavio se u Baranji

agroturizam baranja 004

Predstavnici udruge Agroturizam Konavle boravili su proteklog vikenda u Baranji na manifestaciji Pudarina koja se održavala na vinskim putima Martinovog brda.

Baranja je ovom manifestacijom potvrdila svoju izvrsnost u razvoju ruralnog turizma, odnosno izniman interes koji izaziva kao izletišna destinacija za goste iz središnjeg dijela Hrvatske, kao i goste iz susjednih zemalja.

Suradnja Istre, Konavala i Baranje, triju destinacija ruralnog turizma Hrvatske koje se pozicioniraju kao destinacije izvrsnosti, započela je još od unatrag nekoliko godina, a nastavila se IsKonBar festivalom koji se održao protekle godine u sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima.

Udruga Agroturizam Konavle svoj dolazak  u Baranju iskoristila je za promociju Konavala, prezentiravši posjetiteljima ove vrijedne manifestacije svoje autohtone proizvode i promotivne materijale.

Također, Agroturizma Konavle je u svrhu organizacije edukacijskog izleta koji će tradicionalno uslijediti u studenom, u suradnji s Parkom prirode Lonjsko polje i Turističkom zajednicom Grada Siska prethodno obišao Eko-etno selo Strug u Lonjskom polju, kao i preostale agroturizme u Sisačko-moslovačkoj županiji.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist