Sport

FLAG FOOTBALL SPEKTAKL U DUBROVNIKU Sharksi brane naslov u Gospinom polju!

sharks naslovna

Još od subote se u Gospinom polju odvija pravi flag football spektakl. Dubrovački Sharksi su, naime, ove godine domaćini su manifestacije ‘Hrvatski football festival’ koja se održava već treći put, i svake godine nudi nešto novo iz svijeta američkog nogometa. Ove godine, fokus je na flag footballu, kao i na pomoći onima kojima je to najpotrebnije, u ovo, najljepše doba godine.
Nako što se u subotu okupila flag football reprezentacija Hrvatske na mini kampu u sklopu priprema za nadolazeća velika natjecanja, ove nedjelje Dubrovčane je dočekala prava flag football poslastica.
Održava se, naime, seniorski kup Hrvatske u flag footballu, gdje seniori Sharksa brane naslov, kao i humanitarni turnir ‘Božić sa Sharksima’ za uzraste mlađe od 18 godina. Preko 150 sudionika iz 8 klubova iz Hrvatske i regije, sudjelovat će na oba turnira u borbi za zlato.
No, događaj ima i humanitarnu notu.
-Kako će se skupljati prilozi za udrugu Dva skalina, Sharksi su vam pripremili pravi božićni ugođaj. Naša vlastita adventska kućica, u sivilu Gospinog polja, zasjat će svjećicama i zablistat kuglicama i cijeli dan će vam služiti što god za marendat, dok su se naši prijatelji iz Dubrovnik Beer Company, pobrinuli da grla ne budu suha. Atmosferu će zakuhati DJ Emerson tijekom dana, a nakon 18 sati pridružit će nam se i Trio Laus da se nakon turnira, podružimo uz note najljepših božićnih i drugih melodija. Cijene ulaznica, hrane i pića biti će simbolične, a sav prihod i donacije ići će, kao što smo već spomenuli, za udrugu Dva skalina! Dođite podržati velike i malene Sharkse, i pomoći onima kojima je najpotrebnij – poručili su domaćini.

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist