Kultura

FA LINĐO Upravno vijeće, uz cijeli Ansambl, podržalo Program rada kandidata Vlaha Kljunka

Vlaho Kljunak FA Lindjo 2

Upravno vijeće Folklornog ansambla Linđo podržalo je Program rada Vlaha Kljunka, prijavljenog kandidata na natječaju za ravnatelja /icu Ustanove za razdoblje 2018. – 2022. godine.

– Predlažemo Gradskom vijeću Grada Dubrovnika da se dipl. ekonomist, gosp. Vlaho Kljunak, izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo. Nakon razmatranja potrebne i u roku dostavljene dokumentacije, pregleda životopisa, uvida u stručnu spremu i dosadašnje radno iskustvo, te upoznavanja s predloženim Programom rada Ustanove Upravno vijeće smatra da gosp. Vlaho Kljunak ima potrebne reference za preuzimanje dužnosti ravnatelja FA Linđo u idućem četverogodišnjem razdoblju – istaknuli su iz UV našeg ansambla, ističući kako su, uz njih, Program rada podržali i stručni plesni i glazbeni voditelji i korepetitori Ansambla, kao i zaposlenici Linđa.

– Nadamo se da će Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, koje donosi konačnu odluku o izboru čelnika gradskih ustanova u kulturi, na svojoj predstojećoj sjednici uvažiti prijedlog da se gosp. Vlaho Kljunak izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo – ističu iz Upravnog vijeća FA Linđo.

Pročitajte još

[FOTO] Otvorena izložba ‘Mediteran u hrvatskom slikarstvu 20. i 21. stoljeća’

Dulist

Najbolji domaći film ‘Proslava’ s Pula Film Festivala dolazi u Dubrovnik!

Dulist

LJETNE IGRE Koncert slavnog pjevača nominiranog za Grammyja

Dulist