Sport

Evo tko su predstavnici naše županije na Državnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih!

plazma2

Ovogodišnji domaćin Državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja će se održavati od 4. do 9. kolovoza je Split, a Dubrovačko-neretvanska županija ima svoje predstavnike u Coca-cola Cupu, Fide turniru u šahu, stolnom tenisu i Kinder Joy turniru u košarci. Ovim događajem više od 1000 djece dobit će priliku za druženje, kupanje i profesionalno natjecanje.

Kako najavljuju oraganizatori u Kinder Joy turniru u uličnoj košarci igrat će ekipe Go hard or go home u ženskoj kategoriji 2007. godište i mlađe te u muškoj kategoriji Gospari i KK Dubrovnik. Matej Perak, Roko Grgičević, Ana Jančić i Maja Franlović branit će boje svoje županije na Fide turniru u šahu. Dubrovačko-neretvansku županju će u stolnom tenisu predstavljati Antonio Bećir, Mateo Pavlić, Andrej Saulan, Petar Deranja, Niko Spahić i Leona Ćupić

Coca-Cola Cup najveći je malongometni turnir u Europi koji se već 10 godina organizira u sklopu Plazma Sportskih igara mladih, a osmišljen je kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Dubrovačko-neretvansku županiju u kategoriji 2007. godište i mlađi predstavljat će Libertas, a ekipa Kud puklo da puko u kategoriji 2005. godište i mlađi.

 

 

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist