Aktualno

EMOTIVNI ANDRIJA JARAK Progovorio o srčanom udaru i bakterijskoj upali pluća, ispričao se obitelji

andrija jarak2

Sinoć je voditeljica, komičarka i spisateljica, Marijana Perinić, u trećoj ovosezonskoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča na temu Živi svoju istinu, ugostila psihologinju Maju Vučić, spisateljicu i motivatoricu Ivanu Plechinger te istraživačkog novinara Andriju Jarka. Klub hrvatskih glazbenika Sax! je, kao i svaki mjesec, bio rasprodan, a publika je uživala u zanimljivim razgovorima na temu istine, postavljajući brojna pitanja na koja su gosti odgovarali bez imalo zadrške, prenosi Večernji.

Andrija Jarak, istraživački novinar i reporter s više od 6000 javljanja uživo u 30 godina karijere, sinoć se prije svega dotakao svog true crime dokumentarca ‘Dosje Jarak’ koji obara sve rekorde gledanosti, podijelivši s publikom najteže trenutke karijere, uz bitan naglasak kako se u svom poslu nikoga ne boji, jer sve što iznese potkrijepljeno je provjerenim činjenicama.

U publici je sinoć bila i njegova supruga Ivana te kći Anamarija kao najveća podrška, zbog čega je bilo i emotivnih trenutaka u kojima se iskreno ispričao svojoj obitelji što za njih nije bio više prisutan te da više nikada ne bi stavio posao na prvo mjesto.

Smisao za humor ga svakako spašava u poslu, ali ipak ima zdravstvenih posljedica, pa je tako prebolio srčani udar i bakterijsku upalu pluća,

– Ne možeš se emotivno odvojiti od tuđe nesreće – rekao je Jarak.

S publikom je podijelio i neke smiješne trenutke, imitirajući tako Ćiru Blaževića kojeg iznimno cijeni, otkrivši kako bi sigurno bio glumac da nije novinar, te da su mu najveća mana cigarete i kofein.

 

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist