DuList IN

Embassy 516 snimio spot za “Souverain Bien”

embassy spot

Dubrovački bend "Embassy 516" snimio je na kazališnim daskama video spot za pjesmu

"Souverain Bien", a sve u suradnji s produkcijskom ekipom u sustavu Zlatko Tomić, Maro Bošnjak, Mario Miljak i Marko Mijatović.

Radnja videa smještana je u Kazalište Marina Držića, a govori o odrastanju iz perspektive odrasle osobe koja se vraća mislima u prošlost. Glavna uloga pripala je Katiji Kozina. Na sceni se pojavljuju djevojčice iz Plesnog Studija "Dea", koje su samo za ovu prigodu s voditeljicom, koreografkinjom Deanirom Popović uvježbale scenski nastup.

Kako navode iz Embassyja 516, članovi banda se samo na kratko pojavljuju u ulozi 'kritike društva', koja u ljudskom obliku sjedi u kazališnim ložama s crnim povezima preko očiju.

Ideja i tekst pjesme govore također o odrastanju, tijekom kojeg se mnogo puta događa kritika od strane okoline.
– Članovi "Embassyja zahvaljuju se voditeljici Deaniri Popović i članicama Plesnog Studija "Dea", te njihovim roditeljima na razumijevanju i uloženom trudu i vremenu. Zahvala za scensku pripremu djevojčica također ide Katarini Prlendi.

Najbitnije, ovaj nezavisni projekt ne bi mogao biti ostvaren bez lokacijske potpore Kazališta Marina Držića i ravnateljice Jasne Jukić, te svih zaposlenika. Na kraju, zahvala ide svim tehničkim / produkcijskim sudionicima i prijateljima banda koji su na sceni spremno pripomogli pri ostvarenju video spota za pjesmu "Souverain Bien" – navode članovi „Embassyja 516“.

Ekskluzivna premijera videa očekuje se tijekom travnja, nakon čega će ovaj dubrovački bend objaviti prvi službeni album "Surveillance Of The Environment".

 

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist