AktualnoDuList IN

[EKSKLUZIVNO] SENZACIJA NA ELAFITIMA Spektakularna privatna zabava Jana Kouma na Lopudu sa Sam Smithom i Monolinkom!

lopud ekskluziva00

Otok Lopud večeras je postao epicentar svjetskog glamura, kada je američki milijarder i osnivač WhatsAppa, Jan Koum, organizirao jednu od najekskluzivnijih zabava godine u ovom dijelu Europe. Na spektakularnom događaju, koji se odvijao u povijesnom zdanju samostana na Lopudu, probrana svjetska elita uživala je u nezaboravnom glazbenom spektaklu za kojeg su se pobrinuli globalno popularni britanski glazbenik Sam Smith te njemački DJ i producent Steffen Linck, poznatiji kao Monolink.

U atmosferi koja je prštala luksuzom i tajanstvenošću, Lopud je postao središte glamura, dok su milijarderi, jet set lica i VIP gosti cijelo popodne pristizali na otok. Dio uzvanika sletio je helikopterima na Nebulu, luksuznu Koumovu jahtu već danima usidrenu u elafitskom arhipelagu.

lopud nebula eksluzivno1 1Iako se šuškalo da bi se mogla pojaviti i Alicia Keys, to se nije dogodilo. Nebula je nešto prije 21 sat po drugi put uplovila u lopudsku valu, a u isto vrijeme oko mula se stvorio veliki broj privatnih zaštitara koji su se brinuli kako bi se sačuvala privatnost i ekskluzivnost samog događaja. Neslužbeno se među mještanima spominjalo da je zakupljena cijela obalu otoka koja se proteže do franjevačkog samostana. Tamo je prevezena još jedna grupa uzvanika.

lopud ekskluzivno1

Tridesetdvogodišnji Smith, osvajač osam Grammyja na Lopud je izveo niz svojih skladbi. Odabir Smitha kao glavne zvijezde partyja nije bio nipošto slučajan jer je ovaj britanski glazbenik početkom kolovozu proslavio desetu godišnjicu debitantskog albuma In the Lonely Hour. Monolink je pak na turneji i očekuje se njegov nastup 4. listopada u New Yorku, potom mu slijede još dva nastupa, u Meksiku i Argentini.

S obzirom na to da su pripreme za ovu iznimnu večer bile obavijene velom tajne, mještani Lopuda nisu mogli sakriti znatiželju dok su promatrali dolazak tona opreme, koja je ubrzano unosena u samostan.

lopud eksluzivno

Inače, Jan Koum, domaćin ovog događaja, čija se životna priča proteže od djetinjstva u Kijevu do stvaranja nevjerojatnog bogatstva prodajom WhatsAppa Facebooku za vrtoglavih 19,3 milijarde dolara, poznat je po svom luksuznom stilu života. Osim što posjeduje nekoliko mega jahti, Koum je i strastveni kolekcionar luksuznih automobila, s impresivnom kolekcijom od čak stotinu Porschea, što ga čini jednim od najistaknutijih kolekcionara na svijetu.

Tko je sve došao na ekskluzivni party na Lopudu pogledajte u fotogaleriji Ivana Pozniaka.

lopud ekskluzivno

 

 

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O NOVOM ZAKONU O TURIZMU Susjedi dobivaju ključnu ulogu u iznajmljivanju stanova

Dulist

DAJMO RUKE: Od garaže u Zlatnom potoku i zone prometnog režima zasad – veliko ništa!

Dulist

Veliki završni Opera gala koncert ispred Katedrale za kraj 75. festivalske sezone

Dulist