Sport

Ekipa Lapad kolor pobjedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1!

44 prvenstvo stolni tenis

Ekipa Lapad kolor pobjedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1 u 12. kolu Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Luka Kulaš ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena dok je Mario Mozara ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Joško Martinović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marko Šarić i Marko Venier. U poraženoj ekipi ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ante Jupek i Filip Mikulić.

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Darko Božić i Maro Šimunović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi ekipi dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set ostvario je Damir Gleđ.
Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Pavle Radonić i Ivo Šarić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Goran Raspopović uz jedan izgubljen set i nešto slabiji omjer dobivenih poena u odnosu na rezultat igrača utakmice.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila ekipu The Dream Team rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Vedran Đurđević ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Ilija Stipić ostvario isto tako dvije pojedinačne pobjede ali s jednim izgubljenim setom. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. Ekipa The Dream Team igrala je sa dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igranja.

Nakon 12. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 24 boda, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 22 boda i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 21 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 12. kola su Marko Venier (Marinkolor), Marko Šarić (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 12. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist