DuList PROMO

[DULISTOV LJUBAVNI IZLOG] Bliži se Valentinovo, iznenadite bolju polovicu!

Shutterstock Images LLC 15 Love Ljubav Valentinovo Poklon Romantika

Približava nam se Valentinovo kada zaljubljeni slave svoj dan te ga obično provode u romantičnom okruženju. Neki su zadovoljni malim znakom pažnje, dok drugi uživaju u velikim, romantičnim gestama. A ima li išta ljepše od prave ljubavi? Naravno da ne. I treba li se Valentinovo slaviti samo taj dan? Naravno da ne. Slavimo ga i njegujmo tijekom cijele godine kroz male znakove pažnje, zagrljaje, prijateljstva… Ukoliko ipak poželite počastiti vašu bolju polovicu isključivo za taj dan, DuList donosi nekoliko zanimljivih prijedloga.

Gesta ljubavi s cvijećem iz cvjećarnice Patrea

patrea

Jeste li stavili u podsjetnik ‘kupiti cvijeće za Valentinovo?’. Ako niste, upravo ćete nam zahvaliti. Ukoliko vaša bolja polovica uživa u cvijeću, s ponudom cvjećarnice Patrea nećete pogriješiti. Patrea slovi kao jedna od najboljih u gradu, s velikim izborom rezanog freškog cvijeća, kretivnosti i razigranosti Patrea tima. Iz ove cvjećarnice izlazite s unikatnim buketom, flower boxom ili lijepim cvijetom s decentnom dekoracijom. Zato, na vrijeme posjetite Patreu koja se nalazi u poslovnoj zoni Gruža ili nazovite 098 312 002.

Daruj jedan od traženih tretmana Regenera centra

regenera

Uz dugogodišnje iskustvo na polju medicinsko-estetskih i anti-age tretmana, tim iz Regenere izdvojio je nekoliko tretmana kao prijedloge za darivanje na Valentinovo. Vrlo traženi su tretmani lica među kojima se ističu Biologique Recherche tretmani – iznimno ugodni, opuštajući i u potpunosti personalizirani tretmani lica s proizvodima koji sadrže visoke koncentracije aktivnih tvari i sastoje se od prirodnih ili biotehnoloških sastojaka bez dodanih mirisa. Lasersko uklanjanje dlačica je svakako dobrodošlo kao poklon, kako za nju, tako i za njega. Hydracool je kozmetička platforma koja koristi 4 različite tehnologije: Vodenu mikrodermoabraziju, CO2 mikrodermoabraziju, radio frekvenciju i ultrazvuk. Ovaj se tretman koristi u svrhu čišćenja, oksigenacije, posvjetljivanja, obnove i hidratacije. Carbon peel uklanja sivilo, nečistoće i mrtve stanice kože na brz, efikasan i bezbolan način. Odaberite jedan od predloženih tretmana i poklonite ih vašoj boljoj polovici pozivom na broj 091 1800 700.

Kaži ‘Ti si moj svijet’ s Terrajungle eko svijetom u staklenci

terrajungle

Terrajungle terariji su ručno rađene male džunglice. Za one koji ne znaju, terarij je samoodrživi ekosustav koji gotovo brine sam o sebi. Uz minimalnu brigu, biljke u terariju mogu dugo živjeti. Svaki terarij je unikatan i ima svoju priču. Pokloniti voljenoj osobi cijeli mali svijet u staklenci je zaista posebno pa predlažemo da zapratite Terrajungle stranicu na Facebooku i Instagramu ili nazovete 095 852 13 92 i rezevirate ovaj originalan poklon za Valentinovo.

Valentinovo uz sushi u restoranu Trinity

trinity082

Slavite li Valentinovo? Možda ne slavite vi, ali vaša bolja polovica očekuje da je izvedete na neko romantično mjesto i poklonite joj pažnju, nježnost i koju lijepu riječ. Naš prijedlog za romatičnu večeru smješten je u srcu Lapada, a radi se o već dobro poznatom restoranu Trinity. Trinity nudi fuziju tajlandskih, japanskih i hrvatskih okusa s težištem na onim tajlandskim koji su poznati po svojim aromatičnim i pikantnim svojstvima. Vinska karta se redovito obogaćuje, a da bi romantika bila na maksimumu, pobrinut će se osoblje s ukusno dekoriranim stolovima, svijećama i srcima. I na kraju, vaš romatični randez vous okrunite s plesom uz ljubavne balade u obradi DJ Speeda. Kako biste na vrijeme rezervirali mjesto u ovom vrlo posjećenom restoranu, nazovite 020 752 575.

Foto: Shutterstock-Images-LLC

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović