Zanimljivosti

DULIST VAS DARUJE Najbržima ‘Posljednja prva supruga’

Nagradna

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje svoje čitateljice i čitatelje romanom „Posljednja prva supruga“ autorice Dorothee Benton Frank.

Posljednja prva supruga nevjerojatno je zabavan, ali i životno istinit roman koji uspješno sabire na jednom mjestu sve dvojbe, frustracije, radosti i želje suvremene žene i njezine obitelji. Leslien novi život pun ledenih koktela, glasnoga smijeha, grešnih iskušenja i gorkastih sjecanja odjednom ce postati neponovljiv doživljaj koji ce je staviti na veliku kušnju.

Leslie i Wes naizgled su solidan bračni par. Djeca su im odrasla, novca imaju dovoljno… čini se da žive ugodno kao i svi, njima slični, bračni parovi. No kad Leslie shvati da je ostala jedina prva supruga u njihovom društvu s kojim su provodili vrijeme i putovali te da su drugi muškarci svoje prve supruge zamijenili mlađima i atraktivnijima, ona ce se zapitati zašto su to učinili i sprema li se na sličan potez i njezin suprug. Spakirat ce stvari i otputovati u posjet bratu gdje ce pokušati shvatiti odakle, zapravo, dolazi i kamo, na kraju, želi krenuti.
Nagradno pitanje glasi: Gdje će Leslie otputovati kako bi preispitala svoj život?
Odgovorite točno na pitanje, pošaljite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt na info@dulist.hr, uz naznaku „knjiga na dar“. Tri čitateljice ili čitatelja nagradit ćemo ovim osvježavajućim romanom.

Pročitajte još

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist

More u Hrvatskoj postiglo rekordnu temperaturu od 29,7 stupnjeva

Dulist