DuList IN

Dubrovnik je zvijezda prestižnog Rixos magazina

Rixos Magazine 2021 1

Novi broj prestižnog lifestyle časopisa Rixos Magazine na čak šesnaest stranica donosi priču o Dubrovniku i luksuznom Rixos Premium Dubrovnik hotelu. Milijuni gostiju koji odsjedaju u hotelima Rixos grupacije diljem svijeta imat će priliku upoznati se s čarima hrvatskog juga i samog hotela, što je zavidna promocija destinacije Dubrovnik.

Dubrovnik je prikazan kao destinacija koju svi moraju posjetiti – grad umjetnosti, bogate povijesti, kulturne baštine, piktoresnog okruženja, jadranskog plavetnila, dok luksuzni Rixos Premium Dubrovnik hotel u intervjuu predstavlja direktor Ayhan Basci, stalni stanovnik grada, kako ga naziva – ljubavi, već punih četrnaest godina. U intervjuu s velikim entuzijazmom govori o svom poslu, gostoljubivosti kao ključnom postulatu, visokim standardima poslovanja te izuzetno bogatoj ponudi hotela poput Umi Teppanykija, Libertas Fish restorana, Sport bara, Libertas plaže, Anjana SPA i sl.

– Novo normalno utjecalo je na uspostavljanje potpuno novih trendova i navika gostiju, koji se danas sve više okreću prirodi, aktivnom životu i uravnoteženoj prehrani. U Rixos Premium Dubrovnik hotelu to smo prepoznali i od ove godine gostima nudimo nordijsko hodanje u pratnji certificiranog trenera, vožnje električnim biciklima Dubrovnikom i brojne druge aktivnosti u sportskom, fitness i spa segmentu hotela, što smo spojili i sa zdravom prehranom – ističe Basci.

– Usprkos izazovima koje je pred turistički sektor stavila pandemija koronavirusa, Rixos Premium Dubrovnik uspio je zadržati imidž postojanog, sigurnog i modernog hotela koji dominantno ostaje jedan od najpopularnijih na Jadranu. To smo postigli zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u nove sadržaje i kvalitetu usluge, ali i cjelogodišnjem poslovanju unatoč brojnim restrikcijama posljednjih godinu dana – dodaje Basci.

Pomni odabir autentične fotografije Dubrovnika na naslovnici Rixos Magazina, zanimljiva reportaža i intervju Bascija zasigurno će pobuditi znatiželju brojnih turista za posjet neodoljivom Dubrovniku.

Novi broj digitalnog izdanja magazina možete pronaći klikom na Rixos Magazine.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist