Zanimljivosti

‘DRITO’ Dubrovnik je dobio klub za mlade

Klub mladih Drito u Dubrovniku

Klub za mlade Drito otvoren je ovog ponedjeljka u prostoru Europskog doma Dubrovnik na Batali, a otvaranju su uz mlade iz većine dubrovačkih srednjih i visokih škola nazočili i predstavnici Grada Dubrovnika.

U programu, koji je počeo ‘drito’ u podne, sudjelovalo je nekoliko mladih dubrovačkih glazbenika i glazbenih skupina, između ostalog i band Neverin te ženska klapa Lux Aeterna, a u književnom bloku čitane su vlastita i tuđa poezija i proza. Posjetitelji su mogli sudjelovati u prigodnoj nagradnoj igri s izvlačenjem sretnog dobitnika u večernjim satima, a tijekom cijelog popodneva mogli su se kupiti i kuponi za nagradnu lutriju koja traje sve do 26. prosinca.

Radno vrijeme Kluba Drito varirat će od mjeseca do mjeseca, ovisno o aktivnostima koje će se u njemu provoditi. Tijekom prosinca Klub je otvoren svaki radni dan u popodnevnim satima, a aktualni program se objavljuje na Facebook stranici ‘Klub za mlade grada Dubrovnika’. Ovaj tjedan se u Dritu igraju društvene igre (16.12.) i održavaju filmska večer (17.12.) i radionica izrade božićnih ukrasa (18.12.).
Europski dom Dubrovnik aktivnosti Kluba za mlade Drito provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist