Grad

Dorja Horvat iz Valamar Rivijere dobitnica nagrade Ambasador hrvatskog kongresnog turizma

Dorja Horvat

Dorja Horvat, voditeljica MICE prodaje u vodećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji Valamar Rivijeri, dobitnica je nagrade Ambasador hrvatskog kongresnog turizma koja joj je uručena na 5. Forumu hrvatske kongresne industrije u Zagrebu.

Forum hrvatske kongresne industrije godišnje je okupljanje kongresne struke u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma, čija je i Dorja članica, te u sklopu kojega se pojedincima i institucijama za izuzetna ostvarenja u tekućoj godini dodjeljuje nagrada Ambasador hrvatskog kongresnog turizma u nekoliko kategorija.

Dorja Horvat dobitnica je nagrade u kategoriji Član HUPKT-a zaslužna za najuspješniju izvedbu incentiva, i to za organizaciju Mercedesovog globalnog treninga koji se početkom godine održao u Dubrovniku.

Globalni trening „Mercedes Benz – Global Training Experience 2016.“ Mercedesov je interni trening za djelatnike i zastupnike koji se održavao u Dubrovniku od početka veljače do polovice travnja i na njemu je sudjelovalo više od 12.000 delegata dok su se svaki tjedan izmjenjivale po 4 grupe od 350-400 delegata, uz oko 150 članova tima organizatora koji su bili smješteni u nekoliko dubrovačkih hotela uključujući Valamar Dubrovnik President 5* te Valamar Lacroma Dubrovnik 4*+. Događanje je to svjetske klase, kao i Mercedesov brend, a osobitost ovogodišnjeg predstavljanja modela E-klase je što se u ovakvom obliku organizira svega jednom u sedam godina.

Dorja Horvat, mlada je, samoinicijativna i cilju orijentirana voditeljica MICE prodaje koja je aktivno uključena ne samo u faze dogovaranja, već i u operativnu realizaciju projekata pridonoseći na taj način boljoj komunikaciji i povezanosti same prodaje i operative dok profesionalnim odnosom prema partnerima i kolegama značajno doprinosi postizanju uspješnih poslovnih rezultata svog tima te kvalitetnoj radnoj atmosferi.

„Velika mi je čast primiti nagradu za najuspješniju izvedbu incentiva i to upravo za organizaciju Mercedesovog globalnog treninga koji se održao i u Valamarovim hotelima u Dubrovniku, čija međunarodna priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ponude i sadržaja, osobito kada je riječ o organizaciji kongresnih skupova i događanja. Izuzetno sam ponosna što su moje kolege, kongresni profesionalci prepoznali ovo događanje te mene kao pojedinca koji je pridonio uspješnoj realizaciji istog, a ova nagrada biti će mi veliki poticaj za daljnji rad.“ – izjavila je Dorja ovom prigodom.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist