Grad

DONOSIMO ‘PRAVILA’ ZA KONCERT DALEKE OBALE Spremno je 400 besplatnih ulaznica, sve će nadgledati redari

daleka obala zimski festival

Koncert Daleke obale održat će se u ponedjeljak 6. prosinca ispred crkve sv. Vlaha, a kako su iz Grada Dubrovnika već istaknuli za dolazak na koncert bit će potrebne Covid potvrde. Koncert će biti besplatan, a ulaz u koncertni prostor bit će moguć jedino uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Zbog ograničenog broja osoba koje mogu biti u navedenom prostoru prethodno će se podijeliti besplatne ulaznice. Iz Grada Dubrovnika dodatno su za DuList pojasnili kako će prostor za održavanje koncerta biti omeđen ogradama, a kontrola će se obavljati na ulazu. Za provjeru će biti zaduženi redari, vanjski suradnici, angažirani za potrebe realizacije Zimskog festivala.

-Za koncerte ispred crkve sv. Vlaha dozvoljeni kapacitet je 400 ljudi, stoga će se prije održavanja pojedinog koncerta dijeliti besplatne ulaznice. Također, kako se ne bi događala grupiranja ljudi s vanjske strane ograđenog prostora, na terenu će biti prisutni i komunalni redari, a sukladno uputi o poduzimanju mjera za izbjegavanje prekomjernog okupljanja – naglasili su iz Gradske uprave.

Dio od tih 400 ulaznica namijenjen je braniteljskim udrugama i njihovim članovima, dok je drugi dio na raspolaganju za sve ostale zainteresirane. Ulaznice neće biti moguće unaprijed rezervirati, već će se preuzimati na sam dan koncerta i to od 10 do 13 sati na pultu ispred Sponze te od 18 do 21 sat na pultu ispred Cele. Prilikom preuzimanja ulaznica, hostese će tražiti i zapisivati sve potrebne podatke osobe koja će ići na koncert (ime, prezime i broj telefona). Jedna osoba može preuzeti više ulaznica, ali maksimalno 4, uz uvjet da mora imati potrebne podatke za sve osobe – naglasili su.

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ HEP-a Pogledajte tko je bez struje

Dulist

STRES U GUŽVAMA Pavela: Pomoći drugom vozaču stvara osjećaj mira i ugode

Dulist

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist