Aktualno

DOBARTEK.HR Požurite, dijelimo šest poklon bonova

dobartek.hr ten11

Platforma dobartek.hr za naručivanje hrane putem interneta, od travnja ove godine dostupna je i u Dubrovniku. Svi koji su isprobali online naručivanje hrane preko platforme dobartek.hr uvjerili su se kako je proces vrlo brz i jednostavan. Potrebno je tek otvoriti stranicu www.dobartek.hr, odabrati svoj grad i kvart te željeno jelo iz nekog od ponuđenih restorana. Onda jedino preostaje pričekati dostavljača i hranu ili je preuzeti osobno u restoranu, kako vam je god praktičnije. Administratori platforme dobartek.hr prate narudžbu tijekom cijelog procesa i uvijek su spremni pomoći ako zatreba.

Prema uobičajenim praksama online sustava, korisnici imaju mogućnost komentiranja naručenih jela kako bi pomogli drugim korisnicima pri odabiru, ali i restoranima u unapređenju njihova rada i ponude. I zato je doista važno pohvaliti odlično kako bi se zadržalo na toj razini i upozoriti na ono manje dobro kako bi se popravilo i kako se ne bi više ponovilo.

Ako još niste isprobali naručivanje dostave hrane online, pozivamo vas da sudjelujete u nagradnoj igri u kojemu dijelimo šest poklon bonova od 50 kn za narudžbe preko platforme dobartek.hr iz dubrovačkog Ten 11. Sve što treba je javiti se s osobnim podacima na e-mail nagradna@dulist.hr.

Pročitajte još

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist

Situacija u Dalmatinskoj ulici: Ovo je ciganluk

Dulist