DuList PROMO

DJEČJA OBUĆA Koji su aktualni trendovi u svijetu obuće za malene?

cipele naslovna
Dječja obuća – koji su aktualni trendovi u svijetu obuće za malene?
cipele naslovna
Dječja obuća – koji su aktualni trendovi u svijetu obuće za malene?

Dječja obuća razlikuje se od obuće za odrasle ne samo po veličini, već i po tome da mora pružati odličnu podršku stopalu u razvoju cijelo vrijeme nošenja. Naravno, to ne znači da i na području dječje obuće nema modnih trendova; o tome koji su trenutačno aktualni i kako odabrati odgovarajući model i veličinu dječje obuće čitajte u nastavku.

Kakvu obuću vole dječaci?
Dječaci, otkad prohodaju, neuhvatljivi su i ne staju ni u kojem trenutku, tako da je njima najvažnije da im je obuća udobna i da pruža podršku. Naravno, u većini su slučajeva prvi izbor za dječake tenisice jer ih je vrlo jednostavno obuti, lagane su za nošenje i može se u njima beskonačno dugo trčati i igrati se. No, postoje situacije kada su potrebne cipele za dječake. Bez obzira radi li se o odlasku na obiteljsko druženje, svečani događaj ili nešto slično, i dječaci se vole urediti i lijepo izgledati. I u tim situacijama želimo imati na raspolaganju velik izbor, a tada pogledajte koje su dostupne cipele za dječake na ecipele.hr. Neovisno o tome tražite li modele za ležernije situacije ili pak sasvim elegantne, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svog malenog dječaka.

A što je s djevojčicama?

Iako se možda na prvi pogled ne čini tako, ali i djevojčice vole puno trčati i nesmetano se igrati, i naravno, njima je potrebna obuća koja ih u tome neće ometati. No, djevojčice se isto tako jako vole uređivati u svim situacijama i godišnjim dobima. Budući da upravo ulazimo u hladniji dio godine, tada su ipak prikladnije toplije i više cipele koje će omogućiti i toplinu stopalima, ali i ugodnost cijelo vrijeme nošenja. Ako vaša djevojčica želi vidjeti koji svi modeli postoje, tada pogledajte čizme za djevojčice na ecipele.hr.

cipele za djecake
cipele za dječake

Koje modele odabrati?

Bez obzira tražite li cipele za dječake ili obuću za djevojčicu, naravno da je udobnost na prvom mjestu, ali, srećom, u današnje je vrijeme toliko mnogo dostupnih različitih modela da će i maleni vlasnici moći reći što žele. Svi oni imaju najdraže boje ili pak likove iz crtića, tako da im ponudite nekoliko komada koji imaju željene elemente na izbor. Tako ćete biti sigurni i da će nositi odgovarajuću obuću, ali i da će im se svidjeti i da će biti zadovoljni njome.

Naravno, ovisno o dobi djeteta, potrebno je odabrati odgovarajući način vezanja cipele: sasvim mala djeca više vole kada imaju cipele i tenisice na čičak jer ih onda sami mogu obuti, dok većima predstavlja zadovoljstvo kada se mogu pohvaliti time da sami znaju vezati vezice na obući. Odlično rješenje je i patentni zatvarač na bočnoj strani obuće, jer, iako izgleda kao da je na vezanje, maleni ih mogu sami zakopčati dok još ne znaju vezati vezice.

Kako odabrati odgovarajući broj obuće?

Dobro je poznata činjenica da dječja noga brzo raste, i da ponekad može proći svega nekoliko tjedana, a da je dijete već preraslo cipelu. Kako bi doskočili tome, roditelji često kupuju veću obuću od onog što objektivno djetetu treba, ali to može biti dvosjekli mač. Da, dobro je kupiti nešto veću obuću, ali treba pronaći idealnu mjeru i pronaći ne preveliku obuću. Nepisano je pravilo da kada dijete obuje cipelu da možete gurnuti svoj prst (najbolje palac) iza djetetovog stopa, na području pete, u cipelu i to je znak da je cipela taman toliko prevelika da neće spadati, a da ćete biti sigurni da ju neće prerasti ‘preko noći’.

I na kraju, ne ničeg boljeg od zadovoljnih i roditelja i djeteta kada pronađu idealan model s kojim su svi zadovoljni.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović