DuList PROMO

Diplomanti ovog koledža zarađuju više od 9.500 kuna mjesečno!

rit croatia01

Želiš biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta?

Na pravom si mjestu! Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svake srijede u 9 ujutro do 15. kolovoza, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. PRIJAVI SE!

Vrhunski američki visokoobrazovni programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata, fokus na praktično iskustvo i visok postotak zapošljavanja poslije stjecanja diplome te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Unutar dvaju kampusa u Dubrovniku i Zagrebu, ovaj koledž studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Više od 1700 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim menadžerskim pozicijama. Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija.

Interna istraživanja pokazuju da 80% studenata nađe posao u roku od tri mjeseca od diplomiranja. Više od 90% diplomanata ima stalno zaposlenje, a prosječna plaća iznosi više od 9.500 kuna.

Zanima te više? Posjeti našu stranicu!

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist