Kultura

Dijelimo ulaznice za predstavu “Kraljica majka”!

Kraljica majka

DuList u suradnji s Kazalištem Marina Držića daruje po dvije ulaznice za izvedbe predstave “Kraljica majka” 19. i 20.veljače u Teatru Bursa.

Kao u uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu poslati e-mail poruku s naslovom ‘Kazalište’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Prvi dobitnik osvaja ulaznice za predstavu u srijedu, a drugi za predstavu u četvrtak.

Evo što iz kazališta Marina Držića kažu u najavi predstave:

Glumačka heroina Milka Podrug Kokotović kao “Kraljica majka” u Kazalištu Marina Držića! Tekst Manlija Santanellija u režiji Ivana Lea Leama bavi se problematičnim odnosom između nje i sina Alfreda, kojeg igra Vladimir Posavec Tušek. Koje su to tajne koje godinama truju dušu i tijelo “Kraljice majke”? Fantastična duo drama daje odgovore na sva pitanja, te vanserijska glumačka igra inspirira kroz mračni odnos u kojemu su se našli zarobljeni majka i sin. “Kraljica majka” igra u Kazalištu Marina Držića – Teatar Bursa, 19. i 20. veljače s početkom u 20 sati. Poseban popust za umirovljenike. Rezervacije i ulaznice: 321 088,www.port.hr.

Pročitajte još

IVANA MARIJA VIDOVIĆ Ocjenjivala mlade talente u Italiji

Dulist

[FOTO] SJAJAN KONCERT Lang-Lessing: Dubrovačke ljetne igre trebaju biti ponosne

Dulist

75. IGRE Jazz senzacija oduševila publiku na Lovrjencu

Dulist