Grad

DEMANT VLASNIKA LUNA PARKA Gospođa s djetetom je htjela dvije vožnje po karti! Ali neka dođe! Počastit ćemo je drage volje!

lunapark pemov parking2

Vlasnik lunaparka ‘Karlo’ Gerwin Kraft javio nam se kako bi demantirao tvrdnje mame da su nju i dijete odbili voziti, iako su uredno kupili karte, jer su bili sami pa im je ‘skupa struja’. A za kupljene ulaznice, dodala je, nisu joj vratili novce.
-To naprosto nije istina! Gospođa je kupila dvije karte za vožnju na objektu Twister. Jedna karta za jednu vožnju po osobi košta 4 eura. Kad je gospođa sa djetetom sjela došao je djelatnik kako bi pokupio karte i ona je dala samo jednu, a trebala je dvije jer ih je dvoje! Objasnili su joj da se ne može ponovno voziti iz tog razloga jer su ona i dijete ono što su platili iskoristili. Ali gospođa nek’ dođe slobodno kod nas ponovno i počastit ćemo je drage volje! – kazao nam je gospodin Kraft ističući kako struja jest skupa ali se svaki objekt pali i za samo jednu osobu.
-Također svatko, suprotno tvrdnjama gospođe, ima pravo povrata novca i zamjene za nešto drugo. A što se tiče izdavanja računa; fiskalizacija i internet su dosta spori. Naši blagajnici uvijek uredno izdaju račun samo što ljudi nemaju strpljenja čekati pa uzmu kartu i odu. Blagajnik ne može ostaviti blagajnu da bi trčao za njima s računom! – objasnio je vlasnik lunaparka koji je ove godine, zbog veće, bolje ali zato i skuplje lokacije, bogatiji sadržajem.
-Što se cijena tiče – takve su svugdje u Hrvatskoj! Mi imamo jako velike troškove. Sama lokacija jako puno košta, da ne nabrajam… A naši djelatnici su svi uredno prijavljeni i obučeni za rad – završio je Gerwin Kraft.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist