Aktualno

‘DARUJMO NADU U NOVI KORAK’ Blagdanska humanitarna akcija Poliklinike Glavić

kolica osoba s invaliditetom

“Uvijek je dobro vrijeme da bi se činilo dobro, rekao je Martin Luther King, no ipak je vrijeme blagdana, vrijeme zajedništva i davanja te ujedno i najbolji trenutak za dijeljenje ljubavi i radosti.

Upravo je blagdanska čarolija uz poseban datum obilježavanja Dana osoba s invaliditetom, 3. prosinca bila povod za još jednu u nizu većih humanitarnih akcija u kojima Poliklinika Glavić Dubrovnik i Zagreb poklanja besplatnu robotsku neueorehabilitaciju za 8 najpotrebitijih pacijenata među nama.

Humanitarna akcija je organizirana sa željom da u ovo posebno godišnje razdoblje unesemo radost u srca i domove pacijenata koji zbog objektivnih i financijskih razloga nisu bili u mogućnosti doći na robotsku neurorehabilitaciju koja bi im vratila nadu i mogućnost u samostalniji život.

Zato, pozivamo sve pacijente, koji se žele prijaviti na humanitarnu akciju, da svoju medicinsku dokumentaciju dostave na email: neuro@poliklinika-glavic.hr najkasnije do 30. studenog kako bi istu mogao pregledati naš tim stručnjaka te odabranih 8 pacijenata obavijestiti na sami Dan osoba s invaliditetom 03.prosinca.

Naravno, pozivamo i sve ostale da podijele vijest te nam preporuče nekoga od svojih bližnjih ili poznanika kojima bi robotska rehabilitacija mogla biti nova životna stranica ka boljem i samostalnijem životu.

Svakako bi voljeli istaknuti kako će u odabiru prednost imati osobe koje do sada nisu bile u procesu robotske neurorehabilitacije u nekoj od Pollklinika u Dubrovniku ili Zagrebu.

Iako nečujna i tiha, nada postaje vidljiva u svakom djelu ljubavi koje pružamo jedni drugima”, pišu iz Poliklinike Glavić.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist