Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s dvanaest dubrovačkih restorana organizira ‘Dane bakalara’, od 21. do 24. prosinca, kao dio bogatog programa ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.
Pravi tradicionalno spravljen bakalar, dio dubrovačke gastronomske baštine, pripremljen po tradicionalnom receptu ili na nešto drugačije načine, kao što je pašteta ili pasta od bakalara možete kušati u ponudi dubrovačkih restorana: Bistro 49, Dalmatino, Gradska kavana Arsenal, Irish pub the Gaffe, Bistro Glorijet, Restoran Lapad, Magellan, Pantarul, Orsan,Konoba Pupo, Wine & Tapas bar Rhea Silvia i Trattoria Sunset Beach.
Uz tiskanu brošuru koju možete pronaći u Informativnim uredima TZGD, na idućoj poveznici nalaze se restorani i njihovi meniji.
Posjetite jedan od restorana i ove blagdane uživajte u delicijama od bakalara!