Vaše vijesti

DAN EUROPE Veselo druženje s Eko-Omblićima

omblici europa04

Uz tribinu za građane Dubrovnika, dio programa obilježavanja Dana Europe, koji je udruga Europski dom Dubrovnik organizirala u okviru svog informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik, bio je namijenjen najmlađim stanovnicima Mokošice.

Za ovogodišnji Dan Europe, 9. svibnja, u Mokošici je bilo poučno i veselo. Suradnice informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik u poslijepodnevnim su satima u Eko-parku čitale priče o zaštiti okoliša u Europskoj uniji, nakon čega je dvadesetak Eko-Omblića pojedinačno ili u grupama crtalo njima najzanimljivije motive.

Zajedno s odraslim posjetiteljima Eko-parka proglasili su najbolje crteže, a Europe Direct Dubrovnik ih je počastio tortom i sokovima, čestitavši im tako unaprijed na plaketi koju dobivaju na Dan županije 12. svibnja zbog doprinosa promicanju Dubrovačko-neretvanske županije u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

Europe Direct Dubrovnik ponovo gostuje u mokošičkom Eko-centru već u subotu 17. svibnja od 10 do 12 sati. Na infopultu ispred Eko-centra stanovnici Mokošice još jednom će imati priliku saznati sve što ih zanima o Europskoj uniji i dobiti besplatne publikacije.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist