Aktualno

Daleka obala prestaje sa zajedničkim djelovanjem: ‘Odlučili smo se odmoriti’

daleka obala koncert dan branitelja sv vlaho 7
Daleka obala prestaje sa zajedničkim djelovanjem. Vijest da će se od iduće godine posvetiti samostalnim karijerama objavili su na društvenim mrežama.
-Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestat sa zajedničkim djelovanjem u idućoj godini, odmoriti se i posvetit samostalnim karijerama. U ove četiri godine od kada smo se vratili na scenu kao bend , dali smo sve od sebe ,odsvirali puno koncerata i snimili dobar album. Sve Vas volimo i želimo Vam ugodne blagdane i Sretnu Novu Godinu – stoji u objavi.
Frontmen benda Jakša Jordes, inače Korčulanin, u razgovoru za DuList ranije je otkrio kako mu početak djelovanja u Dalekoj Obali nije bio lagan zadatak:
-Inače sam veliki zafrkant. Nekako sam prigriza i rekao sam da ću prihvatiti! Došao sam na probu i razvalio sam. Odlično su prošle svirke koje smo imali. I tako je sve krenulo… Moj glas je na foru kako Daleka obala treba zvučati. Ne imitiram Marijana Bana, meni to dolazi sasvim prirodno. Bana se i ne može zamijeniti i imitirati. Želim nastaviti gdje je Ban stao – rekao je tad Jordes za DuList.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist