Crna kronika

Čovjek umro na after partyu u klubu u zgradi Ministarstva zdravstva

policija ilustracija11 e1683790170502

U nedjelju prijepodne u klubu u zgradi Ministarstva zdravstva na zagrebačkom Ksaveru preminuo je muškarac. Zagrebačka policija potvrdila  je da je došlo do smrtnog slučaja i dodala da će nakon obdukcije utvrđivati postoje li elementi kaznenog ili prekršajnog djela vezanog uz smrt muškarca.

Kako doznaje Index, radi se o noćnom klubu upitne legalnosti, u kojem se već nekoliko godina organiziraju partyji s elektronskom muzikom, koji često počinju u ranim jutarnjim satima i traju sve do popodneva. Tamo se, naime, organiziraju after partyji, koji počinju kad se u nedjelju ujutro zatvore ostali klubovi.

Policija nam je potvrdila da su upoznati s aktivnostima u prostoru u Ulici Ksaver, u zgradi Ministarstva zdravstva, te da su u prošlosti kontrolirali to mjesto u suradnji s drugim državnim institucijama te podnosili kaznene i prekršajne prijave. O klubu Sound Factory opširno se pisalo u vrijeme pandemije, kada su se tamo, nedaleko od ureda ministra zdravstva Vilija Beroša, bez ograničenja odvijali glazbeni događaji unatoč zabrani okupljanja.

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist