DuList IN

CITY GAMES U MLINIMA Župska ekipa ‘Preko bare’ u polufinalu

city games mlini naslovna

Ekipa ‘Preko Bare’ pobjednik je jučerašnjeg kvalifikacijskog susreta popularnih sportsko-zabavnih igara City Games održanog na Plivalištu Gusar u Mlinima. Hrabri tim iz Župe dubrovačke na istom je mjestu slavio i prošlo ljeto.

-Ove godine nam je bilo malo teže. Namučili smo se sa spašavanjem turistkinje, ali srećom smo uspjeli povratiti izgubljene bodove veslom. Veselimo se polufinalu u Baškoj Vodi – ispričao je vaterpolist Mato Miloslavić, član pobjedničkog tima.

Uz ekipu “Preko Bare”, sinoć se u napetim i zabavnim City Gamse igrama natjecalo još šest sjajnih ekipa: “Za Tina”, “#CRO”, “D.M.M.M.J.J.W.”, “Samba Cavtat”, “Župamo Sambastico” te “Maritimo”.

-Odlično smo se zabavili, ali rezultat je izostao ove godine. Nedostajalo nam je sreće i mišića – rekao je Vicko Milostojić iz tima “Župamo Sambastico”.

Prije seniora, na plivalište su izašli najmlađi igrači. U igrama vodene puzzle i konop okušalo se pet srčanih juniorskih ekipa: pobjednici “VK Gusari”, “Vatreni”, “Bananas”, “Kukumari” i “Ekipa s plivališta”.
Organizatori susreta Općina i Turistička zajednica Župa dubrovačka te agencija Adria events iz Rijeke pobjednicima žele svu sreću u daljnjem dijelu natjecanja.

Dok Mlini iščekuju polufinalni susret 19. srpnja u Baškoj Vodi, City Games karavana nastavlja turneju 11. srpnja u Zatonu i 13. srpnja u Neumu.

Tekst i foto: City Games Press Team

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist