Zanimljivosti

Caritasova akcija ‘Podijelimo radost Božića’ za potresom pogođenu Glinu

Podijelimo radost Bozica

Tradicionalna humanitarna akcija ‘Podijelimo radost Božića’ u organizaciji Caritasa Dubrovačke biskupije održat će se na Pilama u subotu, 18. prosinca od 9 do 16 sati i u nedjelju, 19. prosinca od 9 do 13 sati, a pomoć će biti usmjerena stanovnicima potresom pogođene Gline.

Petnaestom akcijom u nizu želi se Božić i sve lijepe blagdanske dane koji slijede učiniti ljepšima i toplijima pojedincima i obiteljima u potresom pogođenoj Glini na Banovini. Pomoć će biti distribuirana uz koordinaciju sisačkog Caritasa te župe svetog Ivana Nepomuka u Glini sa župnikom Ivicom Mađerom.

Svi koji žele sudjelovati mogu pakete s nekvarljivom hranom i higijenskim potrepštinama donijeti na Pile gdje će ih dočekati djelatnici i volonteri Caritasa Dubrovačke biskupije, uz glazbu i veselo raspoloženje.

U pakete je moguće dodati nešto od sljedećih namirnica: ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, konzervirana hrana, kava, slatkiši te higijenske potrepštine.

Donijeti ih je moguće:
18. prosinca, subota: od 9 do 16 sati
19. prosinca, nedjelja: od 9 do 13 sati
na Pile (Brsalje).

Paketi će odmah po završetku akcije krenuti put Gline, kako bi do Božića stigli i obogatili blagdanske stolove potrebitih stanovnika Gline.

Unaprijed zahvaljujemo svima, mladima i starima, obiteljima i pojedincima, koji će i ove godine pokazati svoje veliko srce i svojim paketima podijeliti radost Božića!

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist