DuList IN

Buralove torbe su ljetni must have!

bural 00
Dubrovački brand ‘Bural’ u svojoj novoj kolekciji nudi tote torbe s kojima možete uživati u svakodnevnim aktiv­nostima, a posebno su idealne za ljeto. Prostrane, zgodne za uporabu i noše­nje, Buralove tote torbe s neizostavnim motivima povijesne jezgre, na svakom ramenu postaju posebno spremište za pohranu svih dragocjenih trenutaka.
bural 1
Ekološke i perive tote torbe načinjene su od istog visokokvalitetnog pamuka, kao i svi drugi Buralovi proizvodi. Riječ je inače o brandu koji je u četiri godine svoga postojanja stvorio zanimljive tekstilne proizvode za kuhinju i dom.

bural 5
Omiljeni evergreen modni dodatak
Buralove tote torbe, trajne i svestrane, izra­đene su od čvrstog pamučnog platna te mogu poslužiti za bezbroj namjena. Za njih nema ograničenja. Savršen su modni dodatak za đir gradom, a u njima ćete spenzu nositi s jednakim šarmom i elegancijom.
bural 4
Može poslužiti i kao priručno spremište za kuhinjske i kućne potrepštine, možda čak igračke ili razne kućne sitnice koje imaju nez­godnu naviku završiti u svakom uglu doma. Ono što je sigurno jest da će Buralove tote torbe zasigurno postati omiljeni evergreen modni dodatak, a svaki će gost moći ponijeti dio Dubrov­nika sa sobom.
Proizvode ovog dubrovačkog branda možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.
bural 3
bural 6

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist