Aktualno

BUDITE OPREZNI I NAZOVITE POLICIJU Misteriozne oznake kraj stanova pojavile se i u Dubrovniku!

oznake kraj zvona

Misteriozne oznake pored stanova, koje su nedavno uznemirile Zagrepčane, pojavile su se i u Dubrovniku! Upozorila je na to jedna naša sugrađanka u Facebook grupi DUMAME, koja apelira na sve da obrate pozornost u svojim zgradama. Kako je napisala u svojoj objavi, njen suprug je jutros izašao iz njihovog stana u Mokošici na nekoliko sati te nikoga više nije bilo u stanu.
-Pri povratku je u zgradi sreo nižu ženu, svjetlije smeđe kose bez zubi koja je prosila. Kad je došao do našeg stana vidio je da je označen znakom + poviše zvonca. Prošao je kroz zgradu i našao još nekoliko pluseva na drugim stanovima. Znam da to po Zagrebu rade, na taj način označavaju stanove u kojima nema nikoga, a sad je očito krenulo i u nas. Radi se o Mokošici, ali vjerojatno ordiniraju posvuda. Budite oprezne i obratite pažnju – poručila je ova naša sugrađanka.
Inače, ovakvi misteriozni znakovi pojavili su se nedavno i u Zagrebu. Policija je tada apelirala građane da pri svakoj sumnji da im je netko obilježio stan na bilo koji način, o tome odmah obavijeste policiju.

Pročitajte još

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist