Aktualno

BRANITELJ LEO KLEŠKOVIĆ Kao dio KLGB ‘Srđ je Grad’ ograđujem se od nazivanja ‘ološem’

leonardo kleskovic

Poštovani prijatelji, poštovani sugrađani! Iako već duže vrijeme ne sudjelujem aktivno u radu Liste birača Srđ je Grad iz osobnih razloga, dio sam liste s kojom je nas 25 sugrađana zajedno izašlo na izbore braniti interese našeg grada. Od početka djelujemo na način da se poštuje mišljenje svakog pojedinca i da stav liste ne isključuje drugačije mišljenje nekoga od nas – ovim riječima svoju objavu započinje poznati dubrovački branitelj Leo Klešković.

Objava se tiče reakcije Igora Miošića, profesora etike u Gimnaziji Dubrovnik koji je, podsjetimo, danima već tema medijskih istupa zbog svog, ukratko, nazivanja HDZ-a ‘ološem’. Reagirali su mnogi, pa tako i ljudi iz stranke HDZ, kao i građani s KLGB. Leovu objavu prenosimo u nastavku u cijelosti.

Na žalost, jedan od naših istaknutih članova je u svojoj objavi na društvenoj mreži po mome uvjerenju na neprimjeren i neprihvatljiv način duboko uvrijedio dio mojih sugrađana i prijatelja. Zbog toga imam potrebu obratiti vam se i iznijeti svoj stav.

Posebno imam potrebu zbog mojih prijatelja branitelja s kojima sam puškom i tijelom izborio pravo da svatko na demokratskim izborima može bez straha i osude izabrati onoga za koga on smatra da će ga najbolje predstavljati u političkom životu.

Kao čovjek i Vaš sugrađanin, ograđujem se i ispričavam zbog nazivanja “ološem” od strane člana naše liste svim glasačima HDZ-a.

Molim Vas da se suzdržite nepotrebnih komentara na ovu moju objavu – zaključit će Klešković.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist