Sport

BORSA OPEN Judoke ‘Dubrovnika’ i ‘Župe dubrovačke’ opet s mnoštvom medalja

JK Zupa dubrovacka borsa mostar

Članovi Judo kluba Dubrovnik ovog su vikenda nastupili na međunarodnom judo turniru BORSA Open koji je ove godine privukao 933 natjecatelja iz 16 država i 75 klubova.

U dvorani Bijeli brijeg u Mostaru najuspješniji je bio okitivši se zlatom Ante Raguž u kategoriji do 73 kilograma. Srebro je osvojio Davor Obrvan dok su dvije brončane medalje osvojile Mihaela Đuho i Tea Vukanović. Nadomak medalji s osvojenim petim mjestom su Lucija Čurlin i Karmen Knego.

Također, na Borsa OPEN-u 2015. sudjelovalo je  11 natjecatelja JK Župa dubrovačka, a njih pet osvojilo je medalje:

1.    Iva Oberan – I. mjesto u kadetskoj i I. mjesto u juniorskoj konkurenciji
2.    Lena Galjuf – I. mjesto
3.    Petrunjela Pavić – III. mjesto
4.    Nika Viđen – III. mjesto
5.    Peri Adrian Puljić – III. mjesto

Iva Oberan ponovno je briljirala u obje konkurencije te je sve borbe pobijedila ipponima i time potvrdila odličnu formu. Međutim, ovog puta ugodno su iznenadili Lena Galjuf i posebno Peri Adrian Puljić koji je do medalje došao nakon čak 6 borbi. O jačini Turnira najbolje svjedoči činjenica što je nastupilo preko 1000 natjecatelja te da je završio tek u kasnim večernjim satima.

Osim navedenih osvajača medalja za JK Župa dubrovačka nastupili su: Dragan Oberan, Blago Krtalić, Miho Kraljić, Emin Agović, Zvonimir Vučićević i Duje Mrčela.

Već idućeg vikenda natjecatelje Judo kluba Župa dubrovačka očekuje Državno prvenstvo za mlađe kadete/kadetkinje i za mlađe seniore/seniorke koje će se održati u Zagrebu.

borsa-open-judo-klub

 

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca