Aktualno

Bez komentara!

hnsovci

Predsjednik dubrovačkog HNS-a Antun Pravedan nije želio komentirati odluku prizivnog suda u Kapošvaru, koji je drugostupanjskom presudom odlučio da Radimir Čačić mora odslužiti 11 mjeseci u zatvoru, te 11 mjeseci uvjetno.

– O tome će se očitovati glavni ured HNS-a u Zagrebu – nevoljko je rekao Pravedan. Na naše pitanje očekuje li da Čačić podnese ostavku, odgovorio je:

– Ne očekujem ja ništa, nisam ni pročitao vijest.

Član HNS-a i gradski vijećnik Nenad Vekarić te njegova stranačka kolegica Matija Čale Mratović također su bili bez komentara na ovu presudu.

Branka Martinović-Vuković za duList je izjavila kako joj je zbog prezaposlenosti naša vijest prva te kako je zatečena viješću, ali je i istaknula:

– Kao i svaki drugi građanin Hrvatske sam osoba koja poštuje sve zakonske norme i ukoliko je takva presuda, koliko se sjećam naš predsjednik Radimir Čačić je rekao da će poštivati do kraja odluke suda, sigurna sam da će to i učiniti – kazala je Martinović-Vuković.

Na naš upit očekuje li Čačićevu ostavku na mjesto prvog podpredsjednika Vlade RH Martinović-Vuković je rekla:
– Očekujem da ono što je izjavio na početku da će se kao častan čovjek toga i držati – izjavila je Branka Vuković-Martinović.

Pročitajte još

Iz ljekarni se povlači lijek za koji nema zamjene

Dulist

Potres na Pelješcu

Dulist

Odbijena žalba! Gradnja autoceste do Dubrovnika početkom 2025.

Dulist