DuList IN

BEST OF REGIONAL STAND UP Vodimo vas na spektakl humora!

komicari bor

Spektakl humora koji je nasmijao preko 2000 ljudi, uskoro će nasmijati i Dubrovčane.

U ožujku ove godine hrvatski stand up prvi je put izašao iz klupskih okvira pod organizacijom Studija Smijeha. U velikoj dvorani najpoznatijeg domaćeg hrama umjetnosti i kulture, pred 1850  ljudi odvila se prekrasna priča pod nazivom Best of regional stand up.

-Best of regional standup ispunio je do zadnjeg mjesta Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, Dom HV Lora u Splitu, a nadamo se da će kod dubrovačke publike naići na isti odaziv. Odličnih šest komičara i komičarki regije svojim najboljim forama do suza su nasmijali publiku koja je svojim reakcijama dokazala kako joj je smijeh više nego potreban! Nakon naše metropole priča se ponovila u Splitu pred gotovo 500 gledatelja stoga smo odlučili čitavu priču prikazati i našem, kako kažu najljepšem gradu, Dubrovniku!- poručuju iz Studia Smjeha

‘Best of regional Stand up Dubrovnik’  održat će se 20. kolovoza u 21 sat pod otvorenim nebom Kina Jadran.

Šest ponajboljih komičara i komičarki regije koji će vas nasmijavati te večeri su: Marko Puljiz (BiH), Tin Vodopivec (SLO), Nikola Silić (SRB), Aleksandar Perišić (SRB), Domagoj Pintarić (HR) i Marina Orsag (HR).

S obzirom da su ulaznice u KD Lisinski rasprodane u samo tjedan dana, požurite po svoje online kupnjom putem Entria ili na dan predstave na blagajni Kina Jadran.

DuList dvoje čitatelja nagrađuje s po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest biti najbrži i poslati e-mail sa svojim osobnim podacima (Ime, Prezime i kontakt broj) s naznakom ‘Za Stand up’ na nagradna@dulist.hr. 

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist