Sport

BARAKUDE KAO MANEKENI U ovom ih izdanju još niste vidjeli

Hrvoje Benić

Već tradicionalno, krajem godine Hrvatski vaterpolski reprezentativci za svoje vjerne navijače pripreme poseban poklon za kraj tekuće i nove uspjehe u nadolazećoj godini. Naime, upravo s tim razlogom ulaze u nešto drukčiju ulogu od one na koju su navikli pa iako im kamere i pozornost nisu strani, preuzimaju ulogu manekena pod čarobnim štapićem vizažistice Sanje Agić i foto objektivom renomiranog hrvatskog fotografa Šime Eškinje koji je posebno zbog tog projekta doputovao iz Amsterdama.
Rezultat suradnje je fenomenalan, što se vidi iz priloženog kao i po brzini kojom kalendari nestaju iz Hrvatskog vaterpolskog saveza.
– Barakude smo ove godine vratili u njihovo prirodno okruženje pa su fotografije snimane na bazenu, u svlačioni, pod tuševima…prošli smo s njima sve što ih u njihovim dnevnim obvezama na bazenu prati. Kalendar je crno – bijeli, što posebno pridonosi isticanju njihove urođene markantnosti. Vjerujem da ćete s nestrpljenjem iščekivati svaki novi mjesec u godini, vrlo dinamičnoj za Barakude. Naime,već u siječnju ih očekuje Europsko prvenstvo, dok u srpnju odlaze na Olimpijske igre. Svi ti datumi posebno su označeni u kalendaru reprezentacije pa ćete moći pratiti sve njihove aktivnosti – istakula je PR Hrvatskog vaterpolskog saveza Ivana Janković.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao kadetima Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje

Dulist

PRVA MEDALJA NA OI Miran Maričić ‘opucao’ broncu

Dulist

Kadeti Juga osvojili broncu na Kupu Hrvatske

Dulist