DuList PROMO

ANKORA TRGOVINE Širok izbor sadnica za savršenu proljetnu sadnju

page 4

Kako na par kvadrata balkona, tarace ili vrta stvoriti vaš mali raj? To znaju iz Ankora trgovina s bogatim izborom vrtnog i kućnog cvijeća kao što su: begonije, pelargonije, petunije, verbene, gazanije, vodenike, ruzmarin, više vrsta lavande i drugog začinskog bilja. U ponudi su i bogumile, hortenzije, mandevile, jasmin, limuni i naranče te sadnice sezonskog povrća poput salate, pomadora, balančana kao i rezanog cvijeća za sve vrste prigoda. Bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni vrtlar, u Ankora trgovinama pronaći ćete sve što vam je potrebno za stvaranje prekrasnog vrta, odnosno vaše male oaze mira.

Uz velik izbor sadnica, grasta i rezanog cvijeća, Ankora nudi i sav potreban pribor za vrtlarstvo, a to uključuje sve potrebne alate, posude za sadnju (keramika, plastika) i sva pomagala za vrt i održavanje okućnice. Stručno osoblje trgovina Ankora su na raspolaganju kako bi pomogli odabrati najprikladnije biljke za vaš prostor. Također, ponudit će vam savjete o njihovom održavanju i njezi kako bi vaš mali kutak bio bogat i zelen tijekom cijele godine.

Posjetite Ankora trgovine i inspirirajte se šarolikom ponudom sadnica i cvijeća koje možete tamo pronaći. U Zatonu, između dva Studenca nalazi se jedno prodajno mjesto, dok će se za nekoliko dana otvoriti i drugo smješteno preko puta Place u Gružu, na mjestu bivše Kraš butige. Uz mogućnost biranja bliže vam trgovine, vaš vrt ili taraca iz snova samo su korak dalje!

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović