Hrvatska

Andrija Jarak: ‘Šprajc je mlad i perspektivan i mora još puno raditi da me stigne!’

jarak

Dobitnici nagrade Zlatni studio komentirali su za Jutarnji list prestižno priznanje, a među njima jedan od naših najpoznatijih novinara, višestruki dobitnih ove važne nagrade – Andrija Jarak. Na svoj humorističan način iskomentirao je i ovo lijepo priznanje za najboljeg TV novinara.

– Lijepa je spoznaja biti rekorder. I da, neobične su bile okolnosti. Ovaj četvrti Zlatni Studio primio sam za rad na jednoj, a sada sam na drugoj televiziji. Drago mi je, ponosna sam i sretan, lagao bih kada bi rekao da nisam. U svom sam govoru zahvalio Novoj TV, ali i najavio nove projekte na RTL-u. Drago mi je da je publika to prepoznala, bez obzira što sam promijenio TV kuću za koju radim i da mi nisu zamjerili. Hvala na svakom glasu koji sam dobio, koji su mi dali. U svakom slučaju drago mi je i da Šprajc još uvijek kaska za mnom. On ima tri Zlatna Studija, ali još je mlad i perspektivan i mora još puno raditi da me stigne. Za sada ga vodim 4 : 3 – rekao je JArak uz veliki osmijeh.

A kako mu uskoro počinje nova emisija, koja bi, otkrio je za Jutarnji, trebala biti svojevrsna kombinacija između talk showa i late night showa, to znači da bi se Jarak i Šprajc mogli iduće godine naći doslovno u direktnoj konkurenciji, kako za najbolju TV emisiju, tako i za najboljeg TV voditelja.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist