Zanimljivosti

AMERIKANCI ZAPOČELI PETICIJU Žele direktan let do Dubrovnika

aerodrom zracna luka 240415 5

Internetom kruži peticija kojom se žele uspostaviti direktni letovi između Hrvatske i SAD-a, točnije između New York-a, Dubrovnika i Zagreba.

Ono što na prvu možda iznenađuje jest činjenica kako su ovu peticiju započeli Amerikanci, no zapravo to i nije čudno, jer toliko turista iz Amerike dolazi u Hrvatsku svake godine, a mi se izgleda nikada nismo zapitali koliko vremena, presjedanja i muke oni moraju proći da bi došli do našega Grada.

-Dubrovnik, Zagreb, New York i Split su jedini od najživljih i poduzetničkih gradova, A NEMAJU direktan let koji bi povezao ove gradove u osam ili malo više sati. Ovom peticijom možemo pokazati snažnu potrebu za direktnim letom New York – Dubrovnik – Zagreb, a peticija može poslužiti i kao istraživanje o tome kako bi isplativa bila ova ruta- stoji u uvodu peticije, koju i vi možete potpisati OVDJE.

Navedene su i prednosti Hrvatske za koju tvrde da je jedna od najpoželjnijih destinacija za turiste, kao što je titula Zagreba kao grada s najboljim programom Adventa i snimanja Star Warsa i Game of Thronesa u Dubrovniku, prenosi Croatiaweek.

Pročitajte još

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist

More u Hrvatskoj postiglo rekordnu temperaturu od 29,7 stupnjeva

Dulist