Crna kronika

AKCIJA ‘PIRAMIDA’ Ajlinu Ahmiću potvrđena optužnica za iznudu

ajlin ahmic

Na Općinskom sudu u Visokom 19. lipnja potvrđena je optužnica protiv poznatog dubrovačkog MMA borca Ajlina Ahmića zbog postojanja osnovane sumnje da je, zajedno s Marinkom Zovkom i Harisom Martinovićem, počinio kazneno djelo iznude.

Kako stoji u optužnici, Ahmić, Zovko i Martinović su od ožujka 2016. godine sve do siječnja 2017. godine, kada su i uhićeni, na području općine Visoko, zajedno, s ciljem da sebi pribave protupravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom prisilili A.S. da na štetu svoje imovine isplati novčane iznose od 5 000 KM i 250 Eura, te preda terensko motorno vozilo marke Land Rover, crne boje, godina proizvodnje 2007., u vrijednosti od 60 000 KM i stroj za izradu čeličnih armaturnih mreža, plave boje, tip 200 marke ‘Kaluđerica’ u vrijednosti od 40 000 KM.

Podsjetimo, u okviru akcije ‘Piramida’ izvršeni su pretresi nekoliko objekata i stanova na području Sarajeva i Zenice. Tom prilikom izuzeti su određeni predmeti, zaplijenjena je veća količina novca u različitim apoenima, vatreno oružje, municija, više mobitela i SIM kartica, bilješke, rokovnike i dokumentaciju te druge predmete koji mogu služiti kao dokazi.

Opširnije pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist