Kultura

28 gudača i puhača na natjecanju u Zadru i Imotskom

UŠ Luka Sorkočević

Od 2. do 5. ožujka u Zadru i Imotskom održavat će se 52. Regionalno natjecanje učenika i studenata glazbe u disciplinama gudači i puhači, na kojem će sudjelovati i 28 učenika i učenica iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića.

U disciplini gudači – violina sudjelovat će u 1. kategoriji učenice Ivana Đanić i Ana Vidojević, u 2. kategoriji učenice Paula Bukvić i Lora Martinović, u 3. kategoriji učenice Laura Marić, Ana Kačić Barišić, Vesna Palčok, Nora Miljanić i Katarina Baule, u 4. kategoriji učenici Karmen Maškarić, Particia Ćorak i jakov Sekula te u 5. kategoriji učenica Marija Žanetić. Mentori ovih učenika su prof. Dora Kamber, Anis Končić, Evelina Šegović, Slobodan Begić i Boris Krasovac.

U disciplini gudači – violončelo sudjelovat će u 2. kategoriji učenica Nina Zvone te u 5. kategoriji učenice Martina Vuletić i Jelena Batinić. Mentorice ovih učenica su prof. Ana Zanini Mozara i Nastasja Crnjak.

U disciplini puhači – saksofon sudjelovat će u 3. kategoriji učenici Šimun Brčić, Roberto Galov, Jakov Varezić i Karlo Krilanović. Mentori ovih učenika su prof. Željko Barač i Eduard Marčić.

U disciplini puhači – flauta sudjelovat će u 1. kategoriji učenica Emma Martinović, u 2. kategoriji učenica Lucija Brautović, u 3. kategoriji učenice Dora Radović i Barbara Ćorak, te u 5. kategoriji Tereza Čabrilo i Josipa Vuković. Mentori ovih učenica su mr. Đive Kušelj i prof. mentor Jakov Kakarigi.

U disciplini puhači – truba sudjelovat će u 1. kategoriji učenik Dane Roje, mentor prof. Ivan Kušelj, a u disciplini puhači – klarinet sudjelovat će u 2. kategoriji učenica Tana Michl, mentor prof. Eduard Marčić.

Pročitajte još

IVANA MARIJA VIDOVIĆ Ocjenjivala mlade talente u Italiji

Dulist

[FOTO] SJAJAN KONCERT Lang-Lessing: Dubrovačke ljetne igre trebaju biti ponosne

Dulist

75. IGRE Jazz senzacija oduševila publiku na Lovrjencu

Dulist