Sport

ZVONI ZVONO ZA UZBUNU Fenjeraš GOŠK doveo pojačanja, je li prva pobjeda na vidiku?

gosk nogomet 4

GOŠK Dubrovnik 1919. ni nakon sedam odigranih kola u južnoj skupini 3. HNL ne zna za pobjedu te je s 3 boda posljednja momčad lige.

Zabilježena su tri neodlučena rezultata te četiri poraza. Posljednji je zabilježen prošlog vikenda kod RNK Splita 3:2, kada su ‘Nebeskoplavi’ na poluvremenu imali prednost 1:0 te na 2:2 izjednačili u 2. minuti sudačke nadoknade, da bi bez boda ostali u 4. minuti sudačke nadoknade iz sumnjivog jedanaesterca. Sreća u nesreći je što se prvenstvo tek zahuktalo, a prvi susjedi na tablici Zagora I Neretvanac tek su bod ispred Dubrovčana.

Uprava kluba tu je činjenicu shvatila ozbiljno pa je u četvrtak na društvenim mrežama objavljeno kako su dovedena tri nova igrača, od kojih dva povratnika te jedan novajlija.

U sastav GOŠK-a vraća se 26-godišnji Domagoj Veraja, a iz kluba ističu kako je dosad za dres dubrovačkog trećeligaša odigrao osamdesetak utakmica te zabio 23 gola. Drugo pojačanje je 21-godišnji Toni Žile, lijevi branič koji izdanak nogometne škole Hajduka, a koji je u međuvremenu nosio dresove drugoligaša Sesveta i Hrvatskog Dragovoljca. Iz NK Šibenika je stigao 19-godišnji veznjak Ivan Perica, inače brat Domagoja Perice koji već igra za GOŠK. Iskustvo je do ove sezone skupljao nastupajući za juniorsku i drugu momčad drugoligaša sa Šubićevca.

Hoće li ova tri imena donijeti prijeko potrebnu svježu krv u sastav Franja Domića vidjet ćemo već u subotu 14. listopada, kad na Lapad stiže Croatia iz Zmijevaca.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist