Sport

ŽUPANIJSKO JUDO PRVENSTVO JK Dubrovnik 1966 odnosi titulu najbolje ekipe

jk dubrovnik 1966

U Gospinom polju održano je Prvenstvo u judu Dubrovačko-neretvanske županije, na kojem su nastupili natjecatelji iz 12 klubova iz Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske županije te Crne Gore. JK Dubrovnik 1966 osvojio je pehar za najuspješniju ekipu, dok su drugo i treće mjesto pripali JK Župa Dubrovačka i JK Kotor.

Judašice i judaši JK Dubrovnik 1966 ostvarili su izvrsne rezultate u svim kategorijama. U kategoriji do 16 godina, Malik Škaljić osvojio je zlato u kategoriji do 46 kg, dok je Andrej Lasica bio najbolji u kategoriji do 50 kg. Harun Kuštrić zauzeo je treće mjesto u kategoriji do 66 kg.

U kategoriji do 12 godina, srebrnu medalju osvojio je Amar Berhamović u kategoriji iznad 55 kg, dok su brončane medalje pripale Franku Šuperaku u kategoriji do 30 kg i Maroju Zečeviću u kategoriji do 46 kg. U kategoriji do 14 godina, Matej Njavro osvojio je broncu u kategoriji do 66 kg.

Banner 300x250 DU 1

Čestitke idu i trenerima Stjepu Roku, Bruni Bilić, Draženu Oršuliću, Mari Lonza i Ayumi Matsumoto, koji su pripremili judašice i judaše za ovaj uspješan nastup. JK Dubrovnik 1966 još je jednom dokazao svoju kvalitetu na domaćem terenu, s osvojenim peharom i odličnim rezultatima svojih članova.

Pročitajte još

KK Cibona slavio u neizvjesnoj završnici protiv KK Dubrovnika

Dulist

U Metkoviću se održava Nacionalni dan: Pridružite se sportskom selu Europskog tjedna sporta!

Dulist

PROMJENA VLASNIŠTVA Pro Recco pod vodstvom Sandra Sukna prešao u ruke obitelji Behring

Dulist